Terug op eigen bodem

29 december 2015

Zo begin je er aan en voor je het weet, ben je weer terug in Nederland. Maar wat hebben we het heerlijk gehad. Zondag 27 december zijn we met de ferry de Parramatta River opgeweest, op weg naar Cabarita. Daar hebben we heerlijk geluncht bij Vela en gewandeld in het Cabarita Park.

Terug met de boot naar Circular Quay en vandaar nog even over de Harbour Bridge gelopen. Altijd leuk.

Sydney is een fantastische stad, en Tasmania was geweldig. De vakantie ging erg snel, maar we hebben erg genoten. En we hebben altijd de foto's nog.

Wij wensen jullie een fijne jaarwisseling en een gelukkig, gezond en vakantierijk 2016!

1. Koert:
    29 december 2015
    Bedankt voor de mooie verhalen. Ik heb meegenoten en zie uit naar de foto's die ik nog niet gezien heb. Wellicht zitten er nog wat mooie Toos en Henk exemplaren bij.
  2. Hermien:
    29 december 2015
    Wij hebben ook erg genoten van jullie verhalen en foto's. Idd veel te snel voorbij.
  3. Gieneke:
    29 december 2015
    leuk om de verhalen te lezen , ga je een "beetje"mee ook door de foto's natuurlijk fijn dat jullie weer veilig terug zijn hele fijne jaarwisseling en gelukkig 2016
  4. Ankie:
    30 december 2015
    Leuk om jullie te volgen op jullie reis, alsof wij er een beetje bij waren. Wij zijn benieuwd naar de foto's. Een fijne jaarwisseling op Nederlandse bodem en tot gauw.